Sin Mirjane Antonović trenutno je u sudskom sporu za utvrđivanje očinstva sa poznatim pjevačem Miroslavom Ilićem. Vrijedi napomenuti da je Antonovićeva tvrdila da je Ilić biološki otac njenog sina Devina, ali je Ilić tu tvrdnju žestoko negirao, zbog čega je stvar iznijeta na sud. Osim toga, Antonović je tražio advokata od Ljiljane Jevremović, koja je otputovala u Strazbur da pruži dokaze da je Dragan Kojić Keba pravi otac njenog djeteta.

Ljiljana Jevremović je iznijela svoje mišljenje o aktuelnoj situaciji i kritikovala Mirjanin pristup. Prema Jevremovićevom mišljenju, Mirjana je prvo trebalo da pred sudom iznese dokaze da je Miroslav zaista otac prije nego što se iznese u javnost. Osim toga, Jevremović smatra da mediji poklanjaju previše pažnje ovom pitanju, uprkos nedostatku suštinskih dokaza. Ona se također pita zašto slučaj nije riješen uprkos značajnom medijskom izvještavanju.

Žena je priznala da je Kebu mogla identificirati kao oca svog djeteta tek nakon što dobije dokaz. Ona je takođe navela da se situacija ne može riješiti ličnim vezama ili političkim uticajem, te da Miroslavov javni status otežava da stvar zadrži u privatnom životu. Kao rezultat toga, smatrala je da je neprimjereno da šuti i opušteno odbacuje optužbe protiv njega.

Ljiljana je izrazila uvjerenje da Miroslavu ne treba davati poseban tretman niti da bude oslobođen zakonskih obaveza samo zbog statusa, iako je priznala da su za pravednu presudu neophodni konkretni dokazi. Međutim, ako se potvrdi da je on zaista Devin otac, Ljiljana je spremna da ponudi svoje vještine pisanja pjesama kako bi stvorila pjesmu kojom bi se on mogao izviniti Devinu. Kao tvorac popularne pjesme “Srpkinja je mene majka rodila”, Ljiljana je dobro opremljena da komponuje moćnu i sadržajnu pjesmu koja bi mogla da pomogne Miroslavu da se popravi.

Iako je Ljiljana nadaleko poznata po svom kompozitorskom umeću, važno je napomenuti i da je ona prva žena koja je pokrenula sudski postupak i uspešno dokazala da je istaknuti pjevač otac njenog djeteta. Ljiljana je izrazila interesovanje da napiše knjigu o svom iskustvu, potencijalno pod nazivom “Hvala Strazburu”. Razmišlja o činjenici da se sama zastupala na sudu i da je uspjela dobiti svoj slučaj u Strazburu, čime je zaslužila mjesto u analima pravne istorije.

Razlog za pisanje moje knjige nije bio zarada. Moja istinska motivacija je bila da svoju priču podijelim do detalja, i ponosim se time. Tokom našeg razgovora pominjala sam Lepu Brenu, koja je bila podrška mojoj koleginici Mirjani. No, šuška se da Brena nije pružila isti nivo podrške Ljiljani, ali razumije da su oboje u industriji zabave i da mogu imati razlike. Uprkos tome, Ljiljana ne smatra Brenu odgovornom za svoju situaciju, jer svako ima svoje mišljenje i postupke. Vrijedi napomenuti da Ljiljana nije dobila nikakvu javnu podršku ni od koga.

Preporučeno