Kako saznaju i prenose neki mediji u Srbiji, popularni pjevač Miroslav Ilić je podnio krivičnu prijavu protiv svoje bivše ljubavnice Mirjane Antonović zbog povrede tajnosti postupka jer je svojevremeno, navodno, odala pojedinosti iz sudskog postupka sa pjevačem, te joj sada prijeti novčana kazna ili kazna zatvora od godinu dana.

Novinari su provjerili ove navode sa Mirjaninim advokatom Vilijamom Paspalovskim koji je potvrdio da je podnijeta prijava:  ”Istina je da je protiv mog klijenta podnijeta krivična prijava, na žalost ne znam detalje. Ono što je sigurno jeste da je optužena za krivično djelo povreda tajnosti postupka. Za to je predviđena novčana ili kazna do godinu dana zatvora. Djelo koje se njoj stavlja na teret spada u grupu krivičnih djela sa relativno malom društvenom opasnošću. Mi ne znamo ni mjesto ni vreme kada je to djelo izvršeno, to će sve biti saopšteno kada Mirjana bude došla na saslušanje” – rekao je Vilijam, te je istakao kako će Antonovićka prvom prilikom da dođe u Beograd, da bude saslušana:

” Mirjana će doći prvom prilikom, kada se vremenske neprilike smanje i bude postojala mogućnost njenog dolaska u Srbiju. U ovim predmetima javnost nije isključena, ali ja za sada ne znam ništa više od ovoga što sam vam rekao.”

 

Preporučeno