Mediji su danima pisali o odnosu poznatog Miše Grofa i njegove snajke Nikoline Pišek, i tada smo svi imali priliku da vidimo kako odnosi između njih i nisu baš najsjajniji, a sve se počelo iznositi u javnost nakon iznenadne smrti Vidoje Ristovića, sina Miše Grofa i muža Nikoline Pišek, a svaša i nesuglasice koje su oni imali su se odnosili na nasljedstvo.

Nakon Vidojeve sahrane u javnosti su počeli da iznose svoj prljav veš, borna oko imovine kako smo već naveli, brojne uvrede i prijetnje, a sada su svi ostali u blagom šoku nakon što je Miša Grof za hrvatske medije izjavio da ni on sam ne zna odakle takve priče, i da tako nešto apsolutno nije istina, pa je on za medije izjavio sljedeće: “Sa Nikolinom nisam u nikakvom imovinskom sporu, pobogu, čujemo se redovno”, rekao je on.

Nikolina je inače prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavila uspomene sa Vidojem, i to prilikom ona je napisala kako uspomene niko ne može da joj zabrani, a Miša je na to rekao da ne razumije zbog čega ona tako nešto piše, a rekao je i to kako oni imovinu ne dijele: “Nisam išao da angažujem advokate oko imovine, nego imam advokata u Zagrebu. Sa Nikolinom nisam u nikakvom imovinskom sporu, pobogu. Da se imovina deli, ko vam je to rekao? To su dezinformacije. Ja, naime, kupujem kuću u Opatiji”, rekao je on. Dodao je i to kako se oni redovno čuju, te da će joj pomoći da ona nađe posao, pa je na tu temu rekao: “Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao”, rekao je. Vaša mišljenja?