Jedni od bivših učesnika rijalitija Zadruga koji su na sebe itekako privukli pažnju javnosti jesu svakako Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević koji su svoju vezu započeli u četvrtoj sezoni rijalitija Zadruga, a imali smo priliku da vidimo koliko je njihova veza bila turbulentna. Mnogi su predviđali da će oni prekinuti po završetku rijalitija, ali to se nije desilo.Oni su uživali u svojoj ljubavi, a onda je Stefan ušao u petu sezonu sam bez Jovane i to je bio veliki test za njihovu ljubav, jer su bili odvojeni deset mjeseci. I uspjeli su, Stefan joj je ostao vjeran u rijalitiju, ona njemu napolju, a sada su se svi šokirali kada se pojavila vijest da su oni okončali svoju vezu.

Nakon toga u medijima počeli su da isplivavaju detalji iz njihove veze koji nisu javnosti bili poznati, ali ono što su mediji uspjeli da saznaju jeste to da je njihovom raskidu prethodio veliki broj svađa. Izvor koji je dobro upućen u cijelu situaciju rekao je kako je Stefan definitivno stavio tačku na njihov odnos, kada su se oni posvađali zbog njegove bivše djevojke Dijane Milojković, a radi se o tome da je jednog dana u svađi ona njemu rekla kako on više voli bivšu mrtvu djevojku njego nju, koja ga je mjesecima čekala da izađe iz rijalitija.

Tako je izvor za medije rekao sljedeće: “Jovana je napravila scenu u kući jedan dan bez razloga. Svakodnevno ga je gušila pričama o tome kako ga je čekala iz “Zadruge” i nije mu dala prostora da diše. Kap koja je prelila čašu bila je kad se Jovana uporedila s pokojnom Dijanom. Kao da je pokušavala da isprovocira Stefana. Na kraju mu je rekla: “Više voliš nju mrtvu nego mene živu” i tu je svađa kulminirala. Stefan joj je rekao da nije normalna, da je bolesno ljubomorna i da joj preko toga nikad neće preći”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.