Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, koji nisu u braku, već nekoliko godina žive van Srbije. Par je, zajedno sa djecom, već najmanje pet do šest puta selio prebivalište, a planiraju da to nastave sve dok Vujadin bude aktivan fudbaler. Sin proslavljenog fudbalera Duleta Savića i pored 32 godine još se nije skrasio, ali se očekuje da će u narednih pet godina donijeti odluku o tome, što će pružiti osjećaj stabilnosti cijeloj porodici , posebno djece. Stambeni prostori Mirke Vasiljević i Vujadina Savića spremni su za dolazak navedenog trenutka.

Iako glumica i fudbaler od 2019. godine borave na Kipru zbog angažmana fudbalera u FK Apoelu, nisu zanemarili opremanje svoje imovine u Beogradu. Naime, dolaskom nove ćerke Anike, nevjenčani par se pobrinuo da u dječiju sobu doda sav osnovni namještaj, igračke i opremu za bebe. Osim toga, pobrinuli su se i za općenito održavanje kako bi osigurali udoban životni prostor. Stan u vlasništvu Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je savremeni prostor za domaćinstvo za kojim mnogi priželjkuju. Šema boja uglavnom se sastoji od tamnijih nijansi, posebno sive, ali postoje i svijetli elementi koji naglašavaju već ekspanzivna područja.

Prostorije za spavanje glumice i fudbalera krase komadi nameštaja od uglačanog crnog drveta. Zidovi su ukrašeni tapetama, dok su prozori zastrti venecijanerima koji takođe imaju duboke, mračne nijanse. U dnevnom boravku nalazi se antikna komoda za koju se čini da ima neku starost. Pored toga, tu je i prostran trpezarijski sto u pratnji čvrstih drvenih stolica. Dnevni boravak ima dodatni dio u kojem se nalazi kamin, koji je porodično omiljeno mjesto tokom praznika. U takvim prilikama dom Mirke i Vujadina služi kao mjesto susreta baka i djedova, roditelja, tetaka, ujaka i braće i sestara. Svi su oduševljeni kada dođe vrijeme da se vrate u domovinu.

Preporučeno