Mi se danas posvećujemo mačkama, koje su izarzito inteliggentne životinje. Baš iz tog razloga se jako veliki procenat ljudi odlučuje da ih ima za kućne ljubimce. Tako vam danas donosimo priču čoveka koji ima 35 godina iz Rajhastana u Indiji koji je doživio neverovatnu stvar i jedva ostao živ.

Mislio je da je sve bezopasna stvar, ali ipak na kraju i nije bilo tako. Naime, on je spavao u kući sa dva prijatelja i prozori su mu bili otvoreni, jer je tih dana u Indiji bila velika vrućina. On inače ima dve mačke sa kojima živi i kad se probudio ujutro i vidio poprilično gadnu ranu blizu bubrega, nije ni bio svestan od čega mu je.

Mislio da ga je agresivnija mačka izgrebala i ostavio je tu ranu u miru da zaraste, misleći da će vreme da leči sve. Međutim, ono što nije očekivao je da ga je zapravo ranio zalutali metak koji je došao izvana, da i to je više nego moguća stvar.

Otišao je u bolnicu i ustanovljeno je da je zaista upucan i da je imao sreće što je promašio vitalne organe za nekoliko centimetara. Prijatelji su čak i pronašli taj metak u zidu, a policija nakon uviđaja nije imala predstave odakle je došao zapravo taj metak. Prva pretpostavka je da je pucanj došao iz obližnje kuće gde se slavilo i da je metak uletio slučajno u njegovu kuću. Ovaj način proslave je itekako popularan i kod njih, a dok neki sumnjaju da je reč o kriminalnim radnjama.

Preporučeno