Kompozitor i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac dobro je poznat široj javnosti, a već duže vremena se pojavljuje kao član žirija u najpopularnijem muzičkokm takmičnjeu do sada Zvezdama Granda, i važi za najcenjenijeg članka jer se njegovo mišljenje smatra najstručnijim a samim tim i najmerovanijim.

On je velikoj medijskoj izloženosti i popularnosti, Dragan je uspeo da sačuva svoju privatnost i jako često otkriva neke nove detalje koji su vezani za njegovu porodicu. Ono što je poznato jeste to da osim ćerke Džidže kojoj je inače pravo ime Aleksandra malo tko zna da Bosanac zapravo ima i sina Aleksandra.

Ali, najveća misterija za javnost jeste njegova supruga koja se do saa skoro nikada nije pojavljivala u javnosti, zabeležene su retke slike i na društvenim mrežama ih ne možemo pronaći puno. Također, ono što je poznato da je Bosanac tradicionalno obiteljski orijentiran čovek koji je sa misterioznom suprugom u braku već skoro 45 godina. Dunja je izabrala samotnjački i povučeni način života, a skladatelj je svojedobno objasnio da im upravo ta posvećenost obitelji i nepotrebno eksponiranje omogućuje sretan brak.

“Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula” – kazao je Bosanac povodom postavljenih pitanja o njegovoj supruzi. Na društvenim mrežama se možemo pronaći slika sa njihovog venčanja. 

Preporučeno