U jako velikom broju slučajeva imali smo članke sličnog sadržaja, ali to je danas postala itekako normalna stvar među muškarcima i ženama. Više se skoro ne pita ko koliko ima godina, U nerijetkim slučajevima razlika između bračnih drugova može da bude i do 30 pa i više godina. U 90% situacija tu je riječ o interesu koji je itekako zastupljen, i neke osobe se ne stide sa time izlaziti u javnost. 

U svijetu šou biznisa, to svakako nije tajna, samo se sjetite jedne od sporednih uloga iz mega popularne serije “Igra prijestolja”; gdje on ima 73 godine, dok njegova žena ima 23 godine! Dovoljo je samo pogledati njihove slike i visjeti da tu nema nikakve ljubavi, jer je ona sa njime samo iz ličnih interesa, dok njemu imponuje da bude sa tako mladom djevojkom. 

I na domaćoj estradnoj sceni imamo takvih slučajeva, a posljednji se desio u jednom rijaliti programu koji se zove “Parovi”, a vjerujemo da pogađate da ćemo se podsjetiti bračnog para Miljane i Milojka Božića, a razlika između njih dvoje u godinama je prestrašne 53 godine. Da li možete vjerovati u takve stvari? Međutim, taj brak nije puno potrajao, jer su se njih dvoje već razveli. Danas govorimo o pjevačkoj legendi Željki Bebeku, koji ima isto jako puno mlađu partnerku,i to čak 32 godine mlađu od sebe!

On je Ružicu oženio 2002 godine, a do tada je mislio da neće pronaći ljubav svoga života. Majka mu je bila jedina žena u životu, a kako je ova prelijepa plavuša došla u njegov svijet, apsolutno je sve promijenila,

Preporučeno