U vremenu u kojem živimo slobodno možemo da kažemo, jer kriza je u cijelom svijetu i udarila je na sve moguće segmente društva. Ali naravno da posla uvijek ima za onoga ko hoće da radi, a mi ćemo danas da pišemo o jednom jako zanimljivom poslu, koji se izgleda jako isplati. Naime, radi se o tome da je jedan mladić G.J. koji ima samo 24 godine, a koji je iz Požege iz Srbije, i koji se javio za jeda oglas za posao, i to u Beču, u Austriji.

Kada je on završio intervju, morao je da izvadi sve nalaze i da pokaže da je on u potpunosti zdrav. Onda je on saznao da treba da spava sa drugom ženom, koja je trebala da ostane u drugom stanju, i tada je on htio da odustane, ali kada je čuo da će za to da bude plaćen oko 20 ili 30 hiljada eura, od te cifre mu se zavrtjelo u glavi, i naravno da je on pristao. Dobio je smještaj u jednom hotelu, a sa jednim agentom išao je da bi odradio svoj prvi posao. Tako je on vezano za ovu temu izjavio sljedeće:

“Od mene se tražilo da imam odnose sa tom ženom dok test ne pokaže da je zatrudnela. Potpisao sam ugovor koji me obavezuje da nikada neću ništa potraživati od njih i odradio svoje. Kada sam video par koji me je angažovao, odmah mi je bilo jasno da je razlika u godinama ogromna. Muškarac je stariji od žene sigurno više od 25 godina i sigurno zbog toga nisu mogli da imaju decu. Iz prve nam nije uspelo, ali posle nekoliko puta imali smo sreće da žena, kojoj ime, kao i njenom suprugu, nikada neću saznati, ostane u drugom stanju”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde..