Još jednu veoma zanimljivu temu imamo za vas, a i sami ste mogli da zaključite o čemu se radi. Dakle, jedan mladić je na sajtu Redit gdje se inače predstavio kao VariableNepoznati, napravio opšti haos u cijelom regionu, ali posebno u Srbiji, jer se predstavio kao mladić iz te države, a koji inače živi na Zapadu i koji se očigledni nije baš najbolje snašao sa Srpkinjama, koje je po sebi nekok kriterijumu njih podijelio u četiri kategorije, i time je pokrenuo veliku raspravu, kako na pomenutom sajtu, tako isto i na ostalim društvenim mrežama, gdje je njegov post podijeljen.

U nastavku vam prenosimo njegov tekst u cjelosti: “Srpkinje su mi izuzetno teške. Ovde sam skoro godinu dana, mršav sam momak, oko 181 cm, poreklom Srbin rođen u zapadnoj zemlji. Smatram da se mnoge srpske devojke ubrajaju u jednu od 4 kategorije: 1. One koje izgledaju kao Sandra Afrika i predstavljaju kopačice zlata. Nekoliko puta su zatezale lice i imaju napućene usne i veštačko tamni ten. Neće pogledati ni u jednog muškarca koji ne vozi BMV ili Porše, a koji on verovatno stekao nekakvim malverzacijama u Nemačkoj ili Švajcarskoj. Voli Cecu, ide na splavove i objavljuje slike kako se piući po Lefkadi i Budvi.”

“2. Devojke prirodnijeg izgleda koje se pretvaraju da nisu kopačice zlata. Traže samo veoma ljubazne momke više od 190 cm, koji voze sportski auto. Vole raznovrsnu muziku, uključujući ex-yu rok i neku mejnstrim zapadnu muziku, povremeno turbo-folk. 3. Žena “nezavisnog mišljenja”. Ona koja je vođena karijerom i koja možda i nije baš kopačica zlata, ali ipak nikada neće posvetiti vreme nikome ko je manje zgodan od Krisa Hemsvorta. Muzika – isto kao 2.” Ostatak teksta pročitajte ovde.