Kada je Tom Kračfild upoznao svoju sadašnju suprugu Stejsi, kako i sam priznaje, učinio je sve da se odupre velikoj privlačnosti koju je osjećao prema njoj. jer je postojao veliki problem koji je bio taj da je on tada imao 66 godina, dok je ona imala samo 30 godina. Stejsi je inače nekada radila kao medicinska radnica , pa je htjela da krene sa nekim novim poslom i u potrazi za istim je došla na Tomovu farmu reptila koju on ima na Floridi, ali nisu računali da će odmah između njih da se pojave ljubavne varnice.

U samome početku Tom se plašio da je Stejsi premlada za njega, pa je na početku sve bilo na prijateljskoj osnovi, ali je vrlo brzo sve to prešlo na neki viši nivo i pretvorilo se u romansu. Četiri godine kasnije njih dvoje su se odlučili i vjenčati. I mada je u početku razlika u godinama izgledala kao problem, danas oni ne vide ništa loše u tome, pa im čak i ne smeta kada ih pojedini ljudi vide kao djeda i unuku, a Tom smatra da to što je stejsi došla da traži posao na njegovoj farmi je najbolja stvar koja mu se ikada desila i svjestan je da nije ostalo baš mnogo vremena kojeg će provesti zajedno, ali će zato pokušati sve da to vrijeme iskoriste na najbolji mogući način.

Tom je još i rekao da se on ne plaši smrti, ali se plaši da nije dovoljno živio kako je želio dok je bio živ. I njihove porodice se polako navikavaju na njihovu vezu,a nekako se sa time najteže nosi Tomova kćerka koja je čak 11 godina starija od svoje maćehe, ali njih dvoje poručuju svima da neće dozvoliti nikome da im pokvare njihovu ljubav i sreću.

 

 

 

Preporučeno