Jedan od najboljih, najpopularnijih, najseksipilnijih i najpoželjnijih glumaca na svijetu je svakako Bred Pitt koji se ove godine konačno, po prvi puta okitio i nagradom Oscar. Za njega se zna da ima veliki broj fanova, posebno djevojaka i žena, koje naprosto lude za njim, a sve njih itekako zanima i njegov ljubavni život, koji je sve, samo nije dosadan. Pa tako mnogi mediji špekulišu da su Bred i Anđelina opet zajedno, jer se Bred ovih dana pokazao kao veoma brižan otac kada su njihove kćerke Šilo i Zahara nedavno završile u bolnici.

Ipak veliki je broj i onih koji misle da su glumac i Dženifer Aniston opet zajedno, a neki idu tako daleko da misle da Bredova majka Džejn Pit radi sve da opet spoji svoga sina sa Dženifer, koju je uvijek mnogo voljela, pa sve čini da je njen sin opet oženi.

Ipak, i Dženifer, ali i Anđelina se slažu u jednome, a to je da je Bred u braku drugačija osoba i da je manipulativan i sebičan, te je svakako moguće da Bred u ovome trenutku ne sjedi samo na dvije stolice, već na čak tri. Tako je ovaj 56- godišnji glumac prije neki dan uhvaćen u društvu mlade glumice Alije Šokat, sa time da ovo nije prvi puta da su ih fotografi snimili zajedno.

Sada su njih dvoje snimljeni u jednome klubu u Los Angelesu, gdje su samo gledali koncert te nisu uhvaćeni u razmjenjivanju nježnosti, ali ako je suditi po fotografijama koje su nastale u posljednje vrijeme, njih dvoje se druže veoma intenzivno zadnjih nekoliko mjeseci.