Milica Šerbedžija je najmlađa ćerka legendarnog glumca Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički i ona ima 25 godina a nedavno se našla u središtu pažnje zahvaljujući svojoj muzici i novom umetničkom imenu Eliot Alma. Milica je na muzičkoj sceni debitovala singlom Eliot and I kajem prošle godine i izazvala veliku pažnju javnosti naročito što mnogi nisu znali kako izgleda.

Ona je rođena u Londonu a odrasla je u Los Anđelesu i Rijeci, a trenutno žiiv u Zagrebu gde planira da osnuje bend, nakon što je diplomirala na Paul McCartney’s Institute For Performing Arts” u Liverpoolu. Također, njenim posebnim uspehom na društvenim mrežama se pohvalio i ponosni otac Rade. “Čitava naša familija Šerbedžija-Udovički danas je nekako posebno srećna i ponosna. Naša Milica je objavila prvu pesmu sa svoga novoga albuma. Eliot Alma. To joj je umetničko ime. Ne znam otkuda je pokupila Eliota, a Alma je jedno od njenih imena, jer je ona zapisana u knjigu rođenih kao Milica Alma. Sećam se kako sam je vozio u Los Angelesu u njenu školu blizu Malibua. Trebalo nam je 40 minuta do njene škole, tako da smo rano ustajali i kretali na taj naš put oko 7 ujutro. Imala je trinaest godina i pisala je pesme.

Ponela bi gitaru i pevala mi do škole svoje nove pesme. Bilo ih je mnogo i gotovo svakoga jutra imala je jednu novu. Mislim da se u poeziju ponešto razumem, ali stihovi naše mali ćerke Milice potpuno su me razoružavali svojim stilom i nekom dubokom misaonošću. Kao da je iz nje pevala neka stara duša…” Ostatak teksta pročitajte ovde. 

Preporučeno