San svake djevojke jeste da na dan njenog vjenčanja sve bude savršeno i u najboljem redu, i u većini slučajeva to tako i bude, ali naravno kao i uvijek i tu nekada zna da bude nekih izuzetaka. Ljudi mnogo vole da slušaju priče koje dolaze sa nekih svadbi, tako da ćemo mi danas da pišemo o jednoj svadbi, tačnije ispovijesti jedne žene koja je svoju priču htjela da podijeli sa svima.

Njeno ime je Miljana koja ima 37.godina i koja je iz Loznice, a koja je htjela da podijeli svoje iskustvo sa svadbe njenog brata, a koje je mnoge ostavilo u šoku, a mi vam njenu ispovijest donosimo u cjelosti. Na samom početku ona je rekla da se njen brat sa njegovom sadašnjom ženom još kada su oni bili na početku studija, ali tek nedavno su oni odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, pa je ona dalje rekla sljedeće: “Ona je poreklom iz Novog Pazara. Odmah da se zna da nemam ništa ni protiv koga, pre svega smatram da je svako ko živi u Srbiji Srbijanacn, kao što je svako ko živi u Americi Amerikanac, bez obzira na veroispovest, ali mi potičemo iz patrijarhalne porodice (možda ni to nije dobro) i bili smo zatečeni njihovom svadbom”, rekla je ona, pa je nastavila:

“Prvo, oni su imali klasično venčanje u Beogradu u subotu (brat nije hteo da to bude u Loznici), a onda su u nedelju svi svatovi išli i u Novi Pazar. Mlada je iz bogate porodice i njeni su želeli da se napravi veliko venčanje, kakvo samo oni mogu da prirede. Mi smo svi put tog mesta krenuli.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno