U nastavku današnjeg članka malo ćemo govoriti o muško-ženskim odnosima koji su itekako bitni u današnjem vremenu. Žene su podigle nivoe očekivanja, i jako im je teško udovoljiti u svakom mogućem pogledu. Danas govorimo o seksu koji je itekako bitan za obje strane, a uvijek se nameće pitanje, kako je muškarcima uvijek do seksa, dok se ženama moraju posložiti neke stvari da bi bile intimne sa nekim. 

Uvijek su se muškarci hvalili sa dužinom svoga ponosa, i koliko dugo zapravo mogu da budu u krevetu sa jednom ženom. Kada neko sluša razgovore muškaraca koji sjede na kafi ili pivu i raspravljaju ko je izdržljiviji, to je sve upitno. Zato treba pitati žene, koliko su one zapravo zadovoljne sa muškarcima, i koliko zapravo su muškarci danas dobri ljubavnici. 

Jedan američki psiholog je rekao da se ženama treba totalno pristupiti po pitanju seksa. Tokom dana im dijelite komplimente, pripremite ih na nešto takvo, a nemojte sa neba pa u rebra. Većini muškaraca je bitniji seks od same predigre, ali 90% žena obožava tu pripremu, prije nego što krenete sa glavnim jelom, onda se fokusirajte na samo predjelo i biće vam puno bolje u toku seksa. 

Muškarci jednostavno vole da vode glavnu riječ u krevetu, za promjenu se opustite i dozvolite ženi da vodi glavnu riječ u krevetu. Psiholog Smid je rekao da obratite i pažnju nakon samog seksa, to će povećati nivo intime i njen interes za reprizom. 

Preporučeno