Prije samo nekoliko dana domaća javnost bila je u velikom šoku zbog vijesti da nas je napustio još jedan umjetnik, a riječ je o Korneliju Kovaču, koji je našoj domaćoj javnosti bio itekako poznat. Svakako da su njegova porodica i prijatelji najviše tužni i potreseni zbog ovog velikog gubitka. On je bio poznati tekstopisac, koji je mnogim ličnostima pomogao da izgrade svoje karijere, a iza sebe ostavio je veliki broj pjesama i tekstova.

Iza Kornelija ostale su i tri kćerke, dvije koje su u javnom poslu, tačnije Kristina i Aleksandra Kovač te i Anja, koje su najviše potresene zbog toga jer su izgubile oca, i svoju bol i tugu nikako ne mogu da sakriju, jer jako mlade one su ostale bez svoje majke Spomenke. Kristina je nekada bila članica grupe K2, a nakon što se grupa raspala ona je napustila Srbiju, pa samim tim i nije toliko vremena provodila sa svokim ocem, koji je bio bolestan i skroz slabo je mofao da komunicira. Ono što je njega najviše boljelo jeste to što Kristina nije bila u baš dobrim odnosima sa svojim sestrama Aleksandrom i Anjom. Nakon sahrane, na društvenim mrežama se oglasila Kristina, koja je ostavila jako tužnu poruku, a koja glasi:

“Ovo ružno pače/crna ovca samo želi da se ovaj, sve samo ne Zlatni, dan završi. U meni više nema suza, barem ne do jutra”, te je dodala da je ostala prisebna zahvaljujući svom suprugu i kćerki: “Bez njih dvoje, nisam sigurna kako bih preživela jučerašnji dan. Moje dete je pokazalo neverovatnu zrelost, veću od mnogih odraslih u ovoj situaciji, i na to sam strašno ponosna. A na njenoj ruci u mojoj sam zahvalna do neba. D. mi je, kao i uvek od kad se volimo, čuvao leđa i bio stamena, nepokolebljiva podrška. Njih dvoje znaju sve o meni i izneli su me kroz crnilo jučerašnjeg dana. Moja porodica, ljudi koji me vole, razumeju i neguju”.

Preporučeno