Anastasija Ražnatović je kćerka popularne pjevačice Cece Ražnatović . Njoj je početak godine bio najljpši u životu , a nadala se da će tako cijela godina da bude. Međutim desio se preokret. Anastasija je na počtku godine saznala da je trudna , a nakon pet mjeseci trudnoće izgubila je svoju bebu . Njoj kao i njenom dečku fudbaleru Nemanji Gudelju se život promijenio iz korjena , i ovo im je svakako jedan od najgorih perioda u životu.

 

 

Anastasija i Nemanja su u vezi nešto više od godinu dana. Oni su već neko vrijeme živjeli zajedno u Sevilji u Nemanjinoj luksuznoj vili , a Anastasija je predala papire za stalni boravak , te je bila i u drugo stanju dok su planirali svoje vjenčanje. Sve je bilo kao iz bajek , do jednog trenutka kada im se srušio cijeli svijet. Nemanja je na svom Instagram profilu objavio da su Anastasija i on izgubili njihovu bebu i da će njihova ljubav i ovo da prebrodi. Anastasiju je gubitak bebe mnogo pogodio , pa je odlučila da ugasi naloge na društvenim mrežama , kako bi mogla da bude u miru i da odboluje sama svoju bol.

 

 

Prvi put nakon trgičnog gubitka , Anastasija se pojavila u Budimpešti na stadionu , gdje je bodrila svog dečka , čiji je klub igrao . Nakon te utakmice Anastasija je došla u Srbiju , da bude okružena svojom porodocimo te da joj oni bdu podrška. Anastasija najviše uživa u društvu Veljkovih sinova Željka i malenoh Krstana.Anastasija je došla sama u Srbiju , bez Nemanje , pa su odmah krenule špekulacije da je njihov odnos uzdrman . Nemanja stalno demantuje naslove , i svakodnevno objavljuje njihove zajedničke fotografije. Anastasija je samo nekoliko dana prije gubitka bebe objavila jedan citat , odnosno drevnu molitvu koja glasi :”Bože daj mi snage da rihvatim ono što ne mogu da promijenim , hrabrosti da promijenim ono što mogu i mudrosti da razlikujem jedno od drugog.”

 

 

Preporučeno