U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča, koja se sigurno neže baš svakome svidjeti, jer su roditelji jako osjetljivi na svoju djecu i za njih bi, što je sasvim normalna stvar uradili sve na svijetu. Nekada kada pročitamo ovakvu vijest, naprosto ne možemo da vjerujemo da li je istinita ili ne, a kada shvatimo da je neko to stvarno uradio, jednostavno nam ne bude dobro. 

Sljedeća priča nam dolazi iz Bosne i hercegovine, tačnije iz Sarajeva gdje je neimenovani mladić koji ima 38 godina, još ubijek živi sa roditeljima, bez posla je i nije se oženio, odlučio na jednu jako zanimljivu priču kako da sebi osigura mjesečna primanja. Kada vidite šta mu je palo na pamet, jednostavno nećete doći sebi od njegove jako čudne ideje. 

On je shvatio, da su mu roditelji dobrostojeći i da žive na jako dobroj lokaciji koja je svakako dobra za prodati stan nekada poslije, i tako je došao na ideju da naplaćuje stanarinu svojim sopstvenim roditeljima. 2Jednostavno ne vidim razlog, zašto im ne bi počeo naplaćivati rentu, jer je stan faktički već moj. Zađto bi radio kod privatnika za 500 maraka, kada mogu živjeti od njihove rente?”

Uvijek su me učili kako trebam raditi pošten posao, i evo, shvatio sam da je ovo pravi način da počnem zarađivati svoju prvu platu rekao je ovaj dovitljivi sarajlija. 

Preporučeno