Aleksandar Vučić je možda i najkontroverzniji balkanski političar o kojem se najviše piše u posljednjih godinu dana. Čovjek koji je naprosto eksplodirao u medijskom smislu u posljednjih godinu dana kako je krenula cijela pandemija sa covidom 19. Po mišljenjima mnogih stručnjakaa on je u ovako kriznim vremenima ustabilio i naapravio veliki progres po pitanju srpske ekonomije. 

Čak i od Hrvatske koja je članica Evropske Unije, on bilježi ekonomski rast, i samim time došlo je do povećanja penzija, kao i osnovnih plata u javnim poslovima, pa je jučer obećao povečanje osnovica plata od 1 februara do 535 eura, što je svakako pozitivna stvar za sve zaposlene u Srbiji. Međutim, i pored svega toga osporavaju mu njegov rad pa ih ima jaako puno koji ga ne vole, ali se on sa njima ipak jako brzo izbori p opitanju prozivki. 

Mnogi su čak rekli da njegova dominantna pobjeda od juna prošle godine kada je dobio 2 miliona glasova lojalnih birača iz Srbije ipak prevara i da je lažirao jako dosta glasova. Baš iz tog razloga prima jko puno prijetnji što javno, što putem društvenih mreža. U tome svakako ima nešto, jer nije nikako svejedno kada vam neko pominje porodicu. 

Tako je korisnik misk.o2 poželio Vučiću da mu sina također zgazi auto i da leti 50 metara baš kao što su onog dječaka zgazili neki, dan i za njegovu smrt niko ne odgovara u ovom trenutku, što je stvarno sramotna stvar. Nakon Što je Vučić napisao “Sretno badnje veče”, jedan korisnik mu je napisao “Je baćemo ti majku, kad-tad”. 

Preporučeno