U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, tačnije estradne, a po naslovu ste i sami mogli da zaključite o čemu se radi. Naime, prije nekoliko dana poznata pjevačica Goca Božinovska oženila je svog sina Mirka, koji je oženio svoju izabranicu Bojanu Rodić, sa kojom je već dobio jednog sina, a uskoro stiže i nova prinova, jer je Bojana opet trudna.

Znamo i to da je i Bogdana, Bojanina sestra u braku sa Veljkom Ražnatovićem, sa kojim je dobila sina Željka, i mnogi su mišljenja da se sestrama iz Titela itekako posrećilo. Dakle Veljko je svom nasledniku dao ime po svom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a sa druge strane Mirko je također svom sinu dao ime Zoran, po njegovom ocu koji je važio za jednog od opasnih i žestokih beogradskih momaka. Svakako da je na ovo vjenčanje pozvana i porodica Ražnatović, gdje se pored svih članova porodice pojavila i Anastasija koja je itekako privukla pažnju na sebe.

Oni su se najprije vjenčali u crkvi, a onda su u obližnjem restoranu proslavili ovaj divan dan, a mlada pjevačica se pojavila u jako lijepoj haljini koju je odabrala za ovu priliku. Vidjelo se da je ona itekako uživala na slavlju, dok je sa njom cijelo vrijeme bio i njen mali bratić Željko. Kada je stigla ispred restorana ona je pozirala za sve okupljene novinare, koji su došli da isprate ovaj divan i poseban dan. Evo i sami pogledajte kako je Anastasija izgledala, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno