Pjevačica Jelena Marjanović ubijena je prije šest godina na nasipu u Borči, koje je šokiralo cijelu Srbiju, i iako je bilo potrebno šest godina, pravda je ipak zadovoljena, i njen ubica se nalazi iza rešetaka. Ispostavilo se da je to Zoran Marjanović njen suprug, što se pokazalo neoborivim dokazima koji su iznijeti na suđenju da je tog kobnog 2.aprila Jelenu ubio upravo Zoran. Dakle mi ćemo danas da pišemo o njenom životu sa Zoranom, i njegovom porodicom, a pojedini svjedoci iznijeli su jezive detalje koi se odnose na njenog svekra Vladmira i njenu svekrvu Zoricu, koji su oboje u međuvremenu preminuli.

Neki od njihovih komšija govorili su sljedeće: “Oni su izabrali mračnu stranu. Džaba im što pričaju da imaju na desetine ikona u kući kada Zorica ljudima naplaćuje za pomoć. Nekada su živeli u straćari, a sada imaju onakvu kuću i skupe automobile. Na sahrani ne bi bilo sveštenika da to nije tražila Zorica Krsmanović, majka nesrećne pevačice. Ljudi ih se čak i plaše jer su stalno tako misteriozni i crni, svima je jasno da su se okrenuli đavolu”.

Nakon što je Jelena ubijena, svi članovi porodice govorili su kako je ona bila božanstveno stvorenje, i da se sa njom nikada nisu svađali, dok svjedoci zapravo govore sasvim drugačije, pa je Zoranova kuma Nora Bakić Karleuša je na suđenju izjavila kako se Jelena često žalila na svog svekra, a tada na suđenju ona je rekla: “Govorila mi je da je u kući loša atmosfera i da Vladimir ima veliki uticaj na njenog supruga. Govorila je da joj “matori” zagorčavaju život. Zoranov otac je donosio sve odluke u kući i pitao se za sve, kontrolisao Jelenu i stalno zivkao na telefon i pitao je kad će kući. Plašila ga se i pričala da je veoma težak čovek, s kojim je nemoguća komunikacija, a bilo joj je neprijatno svaki put kada bi ostala s njim nasamo”. Ostatak teksta pročitajte ovde.