Jedna od poznatijih I slavnih glumica, američka glumica Šenon Doerti će ponovo morati pod hitno da se podvrgne još jednoj operaciji rekonstrukcija dojke. Američka glumica je nedavno podijelila sa cijelim svijetom ove tužne vijesti koje se tiču njene zloćudne bolesti.

 

Nakon 2 i po godine uporne borbe sa rakom dojke te mnogobrojnih operativnih zahvata, vratila se u bolnicu, gdje čeka novu hiruršku operaciju dojke. Ona je morala da uradi totalnu rekonstrukciju dojke kako bi sada mogla da ostane .

 

 

Bivša glumica I zvijezda sa Beverli Hilsa je uspjela da se uslika Iz bolnice Iz krevetea sa svojom mamom Rosom I objavila fotografiju ispod koje je dobila ogromnu podršku od strane svojih fanova, volim te, Hvala što si uvijek uz mene.

 

Pisala bih dosta više toga ali ove tablete koje pijem protiv bolova me ubijaju , napisala je glumica u komentaru ispod fotografije. Prije dvije i po godine kada joj je dijagnostikovan rak dojke, dobro je podnijela vijesti i najavila da će nastaviti da se bori protiv ove užasne bolesti. Ali ona je napisala da Ima rak dojke ali se nikako ne predaje I da I dalje jede pravilno te da obavlja vježbe svakog dana .