Jelena Kostvo je poznata pop folk umjetnica porijeklom iz naših krajeva. Imala je zapanjujuće uspješnu karijeru, obilježenu mnoštvom hit pjesama. Uz izniman vokalni talent, Jelena je poznata i po svom markantnom fizičkom izgledu, a radila je s brojnim istaknutim ličnostima srpske pop glazbene industrije.

Jelena Kostov rođena je 1983. u Dimitrovgradu i tamo je živjela 14 godina prije nego što se preselila u Niš u potrazi za svojim snom da postane pjevačica. Pohađala je školu za dječake, a kasnije je upisala glazbenu akademiju kako bi usavršila svoje vještine. Jelenino rano odvajanje od obitelji potaknulo je snažnu vezu s roditeljima i sestrom, a ona je cijenila vrijeme provedeno s njima kad je mogla. Svoj debi u glazbenoj industriji imala je sudjelovanjem u natjecanju Zvezde Granda, no nažalost, unatoč prolaznoj audiciji nije prošla dalje.

Pred Jelenom je bilo teško razdoblje i razmišljala je o odustajanju od svojih ambicija. Unatoč tome, izdržala je i ponovno se prijavila na isto natjecanje te na kraju osvojila sedmo mjesto. 2017. godina za nju je bila značajna i na poslovnom i na privatnom planu jer se vjenčala s Miljanom Vukovićem. O Miljanu se malo zna jer je odlučio da se drži podalje od očiju javnosti i društvenih mreža, vjerojatno zbog Jelenine slave.

U početku se Jelenin suprug protivio tome da ona svoje slike dijeli na internetu te je čak više puta izrazio negodovanje. No, s obzirom na to da smo u digitalnoj eri, on se naposljetku ipak sabrao i imao više razumijevanja za Jelenin zahtjev. Nakon toga, par je dobio dvoje djece – sina Miliju i kćerku Milicu. Jelenin partner bio je oduševljen dolaskom njihove kćeri, jer je oduvijek želio jednu. Bio je toliko oduševljen svojom djevojčicom da je čak pristao da Jelena na internetu objavi slike njihove sretne obitelji. Jelena je bila oduševljena kada je nakon objave nekoliko obiteljskih fotografija na svom Instagramu dobila niz pozitivnih komentara svojih pratitelja. Osim toga, na društvenim mrežama osvanula je stara fotografija Jelene i Miljana od prije desetak godina koja je zainteresirala mnoge.

Preporučeno