Danas pričamo o veoma neugodnoj temi za mnoge, a to su razni osipi, miteseri i akne na licu. To najčešće prođe u tinejdžerskom dobu, ali tada je najteže i podnositi svoje unakaženo lice jer bi svi želeli biti lepi i poželjni dok su mladi. Bolest je svako stanje od stanja u kom se covek oseća dobro i vitalno.

Postoje bolesti na koje ni moderna medicina ne može čak da odgovori, tu se naravno radi o retkim bolestima koje je teško prepoznati i lečiti, ali ima i onih stanja koja su pomalo komična. Neka stanja pacijentu znaju unakaziti telo, pa osim što izazivaju fizičku bol, tako strada i psiha pacijenta. Svi smo osetljivi kada je u pitanju lice, pa makar to bio i najsitniji prištić, jer ipak lice je ogledalo svih nas i prvo se zapaža pri susretu i to je deo tela koji ne možemo baš sakriti, pa ni nedostatke na njemu. Danas vam donosimo priču jedne doktorke iz Amerike po imenu Sandra Lee koja je primila mnogo čudnog pacijenta.

Naime, u ordinaciju joj je došao mladić sa ogromnom izraslinom na glavi, zbog koje su ga vršnjaci zvali jednorog. Doktorka je odlučila da ukloni ovu izraslinu, kako mladić ne bi bio više predmet podsmeha. Cela intrevencija otklanjanja ove velike izrasline je snimljena od strane doktorice. Ako želite možete pogledati video ispod teksta, ali upozoravamo vas da nije baš za one sa slabim stomakom.

Preporučeno