Danas jedna jako neugodna tema, a tiče se ljudske kože i izraslina koje mogu da izbiju iz nje. Razloga je mnogo, neredovna i nezdrava ishrana koja dovodi do toga d aimate jako masnu kožu, koja naposlijetku izbacuje sve u vidu plikova i bubuljica. Imamo jako puno osoba koji to istisnu, ali isto tako imamo i onu drugu stranu koja ostavi da bubuljica sazrije, osuši se, i čeka sama da otpadne, mislimo na krastu, svakako.

Nekada te opcije zanju itekako da budu bolne, pa se nestručnim istiskanjem tih bubuljica, može završiti i na hirurškoj intervenciji. Jako je nezgodno kada se takve stvari dese na jako vidljivim dijelovima lica. Mislimo tu svakako prije svega na lice, čelo ili predjele ruku. Tada je jako neugodno nositi te bubuljice i prišteve. Nekim osobama se u doba puberteta pojavi jako veliki broj bubuljica po licu, koji kasnije postanu i ožiljci za cijeli život. 

Sandra Lee je poznati američki dermatolog koji ima i svoj You Tube kanal, na kojem postavlja snimke svojih intervencija. Ona broji na milione pregleda, a sve je to jedna jako dobra reklama jer joj jako dobro ide posao. Znamo vrlo dobro da u svakom segmentu života imamo i neke rekorde, a jedan od njih je njoj jedan dan zaklucao na vrata. 

Imala je pacijenta koji je imao ogromnu bubuljicu na čelu, i došao je kod nje po pomoć, ona je odlučila da izvrši zahvat koji je trajao preko 30 minuta. Sve je snimila, a cijeli video je imao par miliona pregleda. Pogledajte i sami…

Preporučeno