U nastavku današnjeg vikend članka, i priča sa kojom se suočava skoro svaka treća žena u regiji,m a to ssukao što možete i da vidite po samom naslovu problemi koje možete da imate sa svekrrvom. Ovo je ispoved jedne mlade majke iz Užica, koja kada je podelila svoju priču, naišla je na veliko odobravanje od strane žena, koje ssu je ispooštovale do samog kraja.

Naime, ona je imala dete sa suprugom Jovom, a jedan dan sa posla, samo su joj javili da je Jovo preminuo, tek tako, samo pao, i srce je samo otkazalo. Njoj se otvorilo tlo pod nogama, jednostavno niej znala šta da radi? Bez posla je, živi sa svekrvom u njenom stanu, a ona je odmah nakon sahrane krenula da je šikanira i maltretira, iako ima unuka. Na sve to, nakon samo par meseci celi stan je prepisala drgom sinu, koji uopšte ne živi sa njima.

Zamolila je ujaka za posudbu para, i on joj je dao novac, te je ona kupila malu kužicu od 30 kvadrata sa malo zemlje okolo. Prošlo je već 3 godine kako je Jovo umro, i ona je upoznala drugog muškarca, a onda su je krenuli osuđivati, kako je poranila i potrčala da se ponovo uda. Je li mora čekati 10 godina da se Jovo ohladi?

“Kad je u redu da žena udovica u skoro pa pedesetim godinama ima odnose? Kad?! Kad će da mi oproste što sam našla drugog čoveka? Ne pada mi na kraj pameti da budem ko moja baba, koja je čitav život bila sama nakon pogibije dede” istakla je ona.

Preporučeno