Dugo vremena nismo ništaa pisali o Anaastasiji Ražnatović, koja je kako je krenula pandemija korona virusa se definitivno povuklaa sa muzičke scene. To je nekako i normalna stvar, jer nastupa nema, aa i9 ne isplati se snimati nove pjesme, za koje odmah treba i kvalitetaan video spot, a kako onda poslovaati kada će se samo pojavljivati novčaamni minus?

Ona se tako posvetila privatnom životu, puno više posluje na Intagramu gdje ima preko milion folovera, i svako malo ima neki sponzorisani video, i snalazi se na taj način i vjerujmo da jako dobro zarađuje od tog segmenta života. Ona je sada definitivno preselila u Novi Sad kod svoga zaaručnikaa, a svaki slobodan trenutak koristi da posjeti svoga maalog bratića Želčjka sa kojim provodi jako puno vremena. 

Međutim, reaalno je to da onaa ne mora ništa raditi do kraja života, jer su joj roditelji toliko bogati, a i ostalo je veliko nasljedstvo iza Arkana, tako da može uživati do kraja života, ali se ona ipak ne oslanja naa to, jer želi da ostvari jako dobru karijeru i da živi od svoga rada i poslovanja. 

Međutim, pošto je sada jako zima i hladno u Srbiji i Beogradu, ona je odlučila da surovi minus zamjeni sa toplim predjelimaa, gdje su temperature jako visoke i gdje je odlično vrijeme za sunčanje. Izbacila je insta stori na kojem je pokaazala svoju zavidnu figuru, ali i preplanuli ten koji joj jako dobro stoji. 

Preporučeno