Još uvek se ne stišava fama oko rođendana Zlatana Ibrahimovića, i priče kako je u luksuznom Milanskom hotelu, njemu pevala na uvo niko drugi do Nada Topčagić. Pesma “Jutro je”, postala globalni hit, kada je pre par meseci sam Zlatan Ibrahimović, zajedno sa Sinišom Mihajlovićem izašao na scenu San Rema uz refren ove pesme. Nakon toga svi su saznali za “Jutro je”, a Zlatan je svako malo izbacivao neki stori uz ovu pesmu.

Nada Topčagić je tako dobila iznenadni Boost, preko proslavljenog Šveddsog fudbalera, i ona je preko noći postala opet jako popularna. Snimci sa gala proslave iz Milana, i slike Nade Točagić sa Pol Pogbom i ostalim svetskim facama, jednostavno su preplavile sve društvene mreže.

Nada je odmah pozvana u Ami Dži šou, gde je pričala o detaljima celog događaja. Naaime, ona je bila na Tari gde je pravila zimnicu, kada je dobila poruku od zajedničkog prijatelja da se u roku od samo 2 dana mora pojaviti na proslavi u Milanu, gde će Zlaatan proslaviti svoj 40 rođendan, a ona je bila gost iznenađenja.

Poklonila je Zlatanu njegova 2 portreta koja su urađena u drvu, a na priče da je zaradila 30.000 evra, nada kaže da su to kuloarske priče, i da je ona otišla skroz besplatno, i da nije htela da uzme niti jedan euro. Njoj je bila čast, što je upoznala njegovu suprugu Elenu, kao i njegova 2 sina.

Preporučeno