U nastavku današnjeg članka govorimo o najpoznatijem švedskom fudbaleru svih vremena, Zlazanu Ibrahimoviću koji vuče poreklo sa ovih prostora. Otac mu je kao što se zna iz Bijeljine iz Bosne i Hercegovine, dok je majka iz Hrvatske. Čovek koji je uvek povezivan sa velikim kontroverzama, a uz njegovo ime su se uvek vezivali skandali. Njegove neke izjave se i dan danas prepričavaju, a dok većina misli da je prrepotentan i bahat, on sa druge strane ima puno prvao na to.

Njegovi rezultati i igre pokazuju sve to, jer je igrao za najbolje svetske ekipe, a svi se sećaju kada je imao samo 17 godina, i dok je igfrao za Malmo u drugoj ligi, došla je ponuda od velikog Arsenala, kako ga žele dovesti na probu. Tada je Zlatan izjavio legendarnu rečenicu:”Zlatan ne ide na probe”. Svaki mladi igrač bi prihvatio takvu ponudu, ali ne i Zlatan koji je znao da će jednog dana postati veliki igrač.

U poslednjih par meseci je Nada Topčagić povezivana sa njm, jer gde god bi se pojavio Zlatan Ibrahimovi., za njim bi išla i ova pesma. Ako pogledate samo zagrevanje igrača Milana pred meč, a na San Siru se ori legendarna “Jutro je”, onda vam je sve jasno. Na najvećem svetskom festivalu, “San Remo”, Zlatan je zajedno sa Sinišom Mihajlovićem, izašao uz ovaj veliki hit.

Pre neku noć je proslavio 40 rođendan, a njegovi prijatelji su mu priredili veliki poklon. Nada Topčagić je uživo pevala njegovu pesmu, a on je bio van sebe od uzbuđenja. Kako je nada izjavila danas, inkasirala je punih 30.000 evra što je samo par puta odpevala ovu pesmu.

Preporučeno