Rijaliti programi su svakako pun pogodak produkcijskih kuća koje znaju svoj posao, jer vrlo dobro se zna šta ljudi danas vole da gledaju. Žene svakako prednjače u svemu ovome, i imamo nekih slučajeva kada neke domaćice totalno zaborave na svoje kućne obaveze, i ručak im izgori, jer jednostavno moraju da vide šta to radi Lepi Mića ili Miljana Kulić.

Ono što je svakako najzanimljivije je to, da su neki potpuni anonimusi koji se ne znaju ni ponašati pred TV kamerama, a oni su danas neko i nešto i nazivaju se dijelom javne scene. Jedan Miki Đuričić je najbolji primjer cijele ove priče. Čovjek koji pravi med i živi na selu, ne zna se ponašati kulturno, danas je main stream, a i svaka osoba na Balkanu je čula za njega. Šta onda reči za Miljanu Kulić, koja daje itekako loš primjer svim djevojkama?

Svaki dan urla, svađa se, i seksa se pred TV kamerama? Zapostavlja svoje malo dijete, dječaka Željka kojeg je začela, pogađate, opet pred TV kamerama. Na kraju i Kristijan Golubović je trenutno najveća zvijezda u rijalitiju, a on je podsjećamo izašao u aprilu iz zatvora, i sada će inkasirati 350.000 eura za ovu sezonu u Zadruzi. Danas pričamo o još jednoj bivšoj zadrugarki, a njeno ime je Nadežda Biljić, koja je u nedjelju na žalost završila u bolnici. 

Kao što znate ona ima sina Longa, sa trenutnim učesnikom Zadruge Tomom Panićem, a sve je ovo posljedica njegove direktne preljube koje radi svakodnevno pred TV kamerama. Ona je po riječima njene majke Slavice, jučer se otrovala alkoholom od tuge, tako da je završila u bolnici na ispiranju. 

Preporučeno