Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović su u poslednjih 20 godina se toliko puta videle na sudu i gledale se preko nišana da to jednostavno nije normalna stvar. Jedna drugoj su platile toliko kazni da se one mere na milione dinara, a nedavno je jedan muzički kritičar rekao da je bilo bolje da su te pare uplatile u dobrotvorne svrhe, nego što su punile džepove jedna drugoj.

Tako se nedavno desio presedan i to u Zvezdama Granda, gde je baš Jelenu Karleušu u žiriju Zvezdi Granda zamenio niiko drugi do ceca Ražantović. Mnogi ssu mislili da nema šanse da ona pokupi njenu publiku i da je dostojno zameni, međutim, ako pogledate samo neke od poslednjih epizoda Zvezdi Granda, videćete da Ceca Ražnatović itekako dobro radi svoj deo posla.

Međutim, da je internet čudo, pokazuje i naša sledeća jako zanimljiva priča. Pošto svako zna da njih dvije već jako dugo vremena nisu u dobrim odnosima, jedan od korisnika društvenih mreža je iskoristio tu informaciju, pa je montirao njih dve kako sede u žiriju, i to jedna pored ruge, što je postao hit na društvenim mrežama za jako kratko vreme.

Naime, nakon što je Jelena otišla iz žirija muzičkog takmičenja, Ceca je postala novi član Zvezda Granda, a jako puno ljudi je pomislilo kako bi izgledalo da su njih dve zajedno u samom žiriju. Tako se na društvenim mrežama pojavila snimka, Karleuša iz prošle sezone, kao i izdanje Cece iz jedne od prethodnih emisija koje su već emitovane. Šta vi mislite, na šta bi ličile Zvezde Granda?

 

Preporučeno