U nastavku današnjeg članka malo govorimo o poznatim srpskim osobama, koje nisu toliko pod svetlima pozornice, a ipak su stekli neko ime u svetu estrade. Njeno ime je Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, radi na svojoj inostranoj karijeri i ne žali para, a to sve može zahvaljujući svome suprugu koji je IT stručnjak i ima biznis u Švicarskoj.

Pošto je pre nekoliko meseci priredila glamuroznu proslavu svog rođendana, Didi je sad otkrila da snima svoj veliki duet sa Endru Dremondom, poznatim NBA igračem. Spot je snimila u jednoj luksuznoj vili u Majamiju, koja poseduje ogroman bazen u kom je Didi đuskala u kupaćem, a kak ose navodi za celi spot je iskeširala skoro pola miliona dolara.

Podsetimo, Dijana Janković ne voli da otkriva intimne detalje o svom životu i braku sa Danielom Rokvićem, ali itekako uživa u poklonima i pažnji koju joj daje njen suprug. Dijanin suprug ne štedi ni kada je odeća luksuznih marki u pitanju, pa tako ova dama u svom garderoberu ima preko 250 pari cipela, u vrednosti od 200.000 evra a na nogama nosi zlatne “roleks” satove.

“Dobila sam automobil, sat, dobila sam kuću. Krov nad glavom je svakako najveći njegov poklon za mene. Zaista sam srećna što je u mom životu, i ne znam kako bih uopšte živela bez njega i njegove velike ljubavi. A i ja njemu kupujem poklone, stvarno ne žalim da potrošim na svoju najveću ljubav. Sad je dobio gitaru, a sledeći poklon je automobil, a neću reći koji je u pitanju”, bila je pomalo misteriozna Didi.

Preporučeno