Odnos koji imate sa svojom potencijalnom ili sadašnjom svekrvom može imati značajan utjecaj na vaš život, bilo da ste u braku ili još uvijek u procesu upoznavanja partnera. Kao što svi znamo, svekrve mogu nekim ženama zagorčati život (i obrnuto), no ima i onih kojima je muževa majka druga majka. Jeste li ikada razmišljali koji bi horoskopski znakovi bili najbolje svekrve? Neki znakovi posjeduju prirodne sposobnosti za ovu ulogu. Rakovi su na vrhu popisa, prepoznati po svojoj empatiji i sposobnostima njegovanja. Svekrve rođene u ovom znaku tipično su obiteljski orijentirane i nalaze zadovoljstvo u pomaganju svojoj djeci i partnerima. Njihova osjetljivost i suosjećanje čine ih izvrsnim izvorom podrške u svim fazama života. S druge strane, Vage su poznate po svojoj sposobnosti balansiranja i harmonizacije odnosa. Obično su opušteni i diplomatični, što ih čini vještima u rješavanju napetih situacija.

Osobe rođene u znaku Vage poznate su po svojoj sklonosti ravnoteži i težnji za prijateljskim rješenjima. Za svekrve u ovom astrološkom znaku karakteristično je da posreduju u sukobima unutar obitelji, ali ponekad mogu nenamjerno poremetiti sklad. No, njihova zahvalnost za estetiku i ljepotu čini ih vještima u planiranju i organizaciji obiteljskih okupljanja i proslava, zbog čega često postaju omiljeni članovi obitelji. Osobe u znaku Jarca poznate su po svom snažnom osjećaju odgovornosti i dubokoj predanosti svojoj obitelji. Žene rođene u ovom znaku, posebno svekrve, obično drže do sebe i svoje obitelji visoke standarde. Međutim, njihova motivacija za to proizlazi iz mjesta ljubavi i želje za svjetlijom budućnošću za njihovu djecu.

Njihov pragmatičan pristup i samodisciplina čine ih idealnim uzorima i mentorima za njihove zetove i snahe. Priroda odnosa između svekrve i supružnika njezina djeteta može biti složena, pod utjecajem brojnih čimbenika, pri čemu stav sina igra značajnu ulogu. Iako ne možemo sve pripisati horoskopskom znaku i njegovim kombinacijama, ni on nije beznačajan u određivanju dinamike ovog odnosa. Večeras će nebo obasjati mladi Mjesec u znaku Djevice. Poznat kao inteligentan, učinkovit i pragmatičan, utjecaj ovog znaka zodijaka utjecat će na naše procese razmišljanja i sposobnosti donošenja odluka. Mladi Mjesec je povoljno vrijeme za nove početke, ali s Merkurom – planetom koji vlada Djevicom – još uvijek je retrogradan, imperativ je da se prvo pozabavite greškama iz prošlosti i identificirate sve prepreke koje bi mogle ometati napredak.

Faza mladog mjeseca je prigušenija od punog mjeseca, ali ima jednaku količinu transformativne moći i označava početak novog poglavlja. Prilike i situacije koje se pojavljuju u ovom razdoblju značajne su i nude potencijal za osobni rast i postignuće. Iskoristite ovo vrijeme da ublažite sve terete koji su vas opterećivali i prigrlite sreću koja vas čeka. Prije početka sezone pomrčina u listopadu, ovaj trenutni Mladi Mjesec posljednja je prilika da se stvori nešto lijepo. Oni rođeni pod znakovima Blizanaca, Strijelca, Djevice i Riba mogli bi doživjeti prekretnicu koja će im promijeniti život tijekom nadolazećeg mladog Mjeseca u Djevici.

Preporučeno