Pjevač Milan Stanković se široj javnosti prvi put predstavio u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Bio je prepoznatljiv po specifičnom stajlingu ali i izvesnom vokalu. Mnogi su Milanu predviđali sjajnu karijeru . U toku akmičenja Milan se zaljubio u kolegicu Radu Manojlović, s kojom e bio u vezi tri godine ali su ipak raskiuli jer nisu mogli da podnesu pritisak javnosti.Jedan izvjestan period se Milan nije pojavljivao u javnosti ,, posvetio se vjeri , a neki su pisali i da želi da se zamošni.

 

 

Naime, svojevremeno se pisalo kako mu je prijetila bosanska mafija kada je bio na vrhu popularnosti, ali je on u isto vrijeme imao i privatnih poblema.Naime, kako smo saznali, tokom pandemije se njegova majka ozbiljno razbolila i on je na sve načine pokušavao da joj pomogne da se izliječi. Pronašao je vrhunski stručnjak kod kojih je majku vodio na preglede i oni su joj propisali terapiju ali ona nije davala rezultate. Tada je ilan počeo da proučava dughovne knjige i da se moli za zdravlje svoje majke i onda je otišao u manastir , Podmaine , i tu je proveo nekoliko mjeseci i tao se stalno molio za majčino ozdravljenje. Kdaa se vratio iz manastira sa majkom je otišao na kontrolu i pokazao se sed a se njena bolest potpuno povukla, i doktori su čak bili škirani time. Milan je to shvatio kao čudi i odlučio je da se život provede u manastiru jer je to po njemu bio jedini način da se zahvali Bogu za majčino ozdravljenje.

 

 

Milan je uvijek isticao da je njegova majka njemu najveća podrška , a njegovi roditelji su se razveli kada je on bio beba te je ona mnogo radila kako bi ga odhranila.Milan ima i sestru koju je njegova majka dobila u drugom braku. Milan je svojoj majci kojoj je danas rođendan čestitao i putem Instagrama.

 

 

Preporučeno