U posljednjih par dana glavna vijest u regiji osim corona virusa, jeste zdravstveno stanje Čede JOvanovića, koji je po drugi puta završio u bolnici u posljednja 3 mjeseca. Podsjećamo, prvi puta je bio u klinici na Bežanijskoj kosi, bio je pozitivan na korona virus, i u bolnici je proveo na kiseoniku punih 14 dana. 

Otpušten je iz bolnice uz zapovijed da mora poštovati sve propise, i da koristi vitamine i da ne skida sa lica zaštitnu masku. Međutim, prije samo par dana ponovo zbog bolova u stomaku i cijelom tijelu primljen u bolnicu. Odmah je prebačen u odjeljenje za kovid bolesnike, a puna 3 dana im je trebalo da shvate koja je njegova konačna dijagnoza. Njegova supruga je rekla, da je korona virus ostavila jako veliki trag na njemu. 

Brzo se zadiše kada se penje stepenicama pa i na prvi sprat, nije to više onaj isti Čeda kao nekada prije. Večeras najnovije informacije, nisu nikako dobre, a i jako su loše po Čedu JOvanovića. Tako su mu doktori na kičmenoj moždini večeras pronašli dobroćudni tumor, no i pored svega trpi strašne bolove i nije mu nikako dobro. 

Prema prvim nalazima, tumor je dobroćudan i moći će se otkloniti operacijom,ali će trebati dodatna analize. Trenutno prima trodon i morfij za jake bolove, ali ih i dalje osjeti, nije mu svakako nikako lako. 

Preporučeno