Danas u nastavku pišemo o poznatom rijaliti programu, a juče su dvije osobe poznate kao Nasilnici, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić, brzom diskvalifikacijom iz popularnog rijaliti programa “Zadruga”. Nakon što su se smjestili u stan kod Moke Slavnić, konačno su ga napustili nakon više od 24 sata. Tokom njihovog boravka, Anđela je pokazivala svoje tipično uobraženo držanje, čak je išla do pretpostavke da je Blic u Holivudu. Provela je dan vičući i pokazujući svoje oholo ponašanje, slično kao što je to činila tokom boravka u rijalitiju.

Dok su Anđela i Zvezdan izlazili iz zgrade, mediji su ih uhvatili, a Anđela nije čak ni priznala njihovo prisustvo rekavši „dobro jutro“. Ona je jednostavno nastavila da hoda dok im je Zvezdan odgovarao na pitanje o njihovom blagostanju. Zvezdan je izrekao jezgrovit odgovor uvjeravanja: „Dobro smo“, dok je Anđela nonšalantno gestikulirala rukom i nastavila sve što je radila. Prije nekoliko dana data je jasna i stroga izjava da se fizički kontakt neće tolerirati. Međutim, čini se da Zvezdan i Anđela nisu u potpunosti shvatili težinu ove izjave. Zvezdan se u više navrata agresivno ponašao kako prema sadašnjoj djevojci Anđeli Đuričić, tako i prema bivšoj nevjenčanoj supružnici Ani Ćurčić, zbog čega mu je više puta odbijena isplata.

U neočekivanom preokretu, Anđela je izvršila fizički napad na Maju Marinković nasilnim čupanjem za kosu. Ozbiljnost situacije navela je Velikog šefa na hitnu akciju, što je rezultiralo Anđelinom momentalnom diskvalifikacijom iz takmičenja. Koje je vaše mišljenje o rijalitiju Zadruga kao i samom ukidanju ovog poznatog rijaltiija? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog teksta. 

Preporučeno