Milan Marić i bivša direktorica “Filip Morisa”, Jelena Pavlović, u ljubavnoj vezi su više od 2 godine, a to je uticalo na njen porodični život. Ona je dospela u sve Balkanske medije, kada je u tom periodu varala svoga rođenog muža sa glumcem, koji je mlađi od nje punih 19 godina.

Nakon toga njena majka i njena ćerka ne žele da imaju bilo kakav kontakt sa njom, ona je tako odvijena od svoje cele porodice, a majka i ćerka jednostavno ne žele da čuju za nju. Međutim, ona je u potpunosti izgubila glavu za njim, te se preselila kod njega na Vračar gde zajedno žive.

” Jelenina porodica je jako ogorčena zbog toga što je uradila. Njen bivši suprug je advokat i vrlo su imućni. Ovom švalerancijom je definitivno sebi prepisla smrtnu presudu. Svi pričaju da se ona istinski zaljubila u Milana i da se ne kaje zbog svojih poteza, i da će tako da bude do kraja života, jer je on čovek za nju. Već duže vreme Jelena ne priča ni sa majkom ni sa ćerkom, ali to je ubija u pojam, međutim, ona od svojih zacrtanih ciljeva ne želi da odustane.

” Mislim da je sada to prihvatila, nekako se pomirila sa tim. Pretpostavljam da joj je dosta pomoglo to što je Milan uz nju, verujemo isto tako da će je jako brzo oženiti, jer se i on poprilično zaljubio u nju”, navodi neimenovani izvor”

Preporučeno