U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo domaćim javnim ličnostima, a naša današnja tema bit će slavni Boško Buha. Čuveni Branko Bauer čuveni film “Boško BUha” snimio je 1978.godine, i ovog dječaka tada je digao u sami vrh, i nije bilo osobe koja nije čula za njega zahvaljujući ulozi u ovom kultnom filmu. Ali nije bio on jedini koji je zahvaljujići njemu postao slavan.

Iako tada nije bilo osobe koja nije znala ko je to Ivan Kojundžić, koji je inače bio i glavni lik u filmu, a pored njega slavan je tada postao i Nenad Nenadović, koji je nakon filma postao velika legenda, i koji je ostao u svijetu glume za razliku od Ivana. On sada radi kao spiker na jednom hrvatskom radiju, dok se u medijima veoma rijetko pojavljuje. On je jednom prilikom za medije izjavio sljedeće:

“Glumom se nisam nastavio baviti, premda sam imao nekih ponuda, jer sam tada imao tek 15 godina i živio sam s roditeljima u selu Koška, blizu Našica. A i pokojni Branko Bauer sugerirao mi je da neko vrijeme apstiniram od filmske glume. Kad se pak trebalo odlučiti za studij, prevagnule su neke porodične okolnosti zbog kojih se nisam okušao na prijemnom ispitu za glumu”, rekao je on. U fotografijama ispod pogledajte kako on danas izgleda, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno