Predsjednik Srbije Aleksadar Vučić je posljednjih dana u velikim problemima što se tiče političkog svijeta , jer veliki broj građana već šesti put za redom izlazi na ulicu kako bi protestovali protiv nasilja , i tražeći ostavku Vučića , jer upravo njega smatraju krivim za ozbiljno stanje u društvu u kojem nasilje prelazi sve granice.

 

 

Vučić se trenutno suočava sa vrlo teškom situacijom kada je u pitanju status Kosova , ali i dalje ima veliku podršku ljudi koji žive u ruralnim područjima , kao i starije populacije . Jučer je Vučić odlučio da barem na jedan dan sve probleme ostavi po strani , i da ih zaboravi , jer je njegovom sinu Vukanu rođendan. Naime , maleni Vukan je proslavio svoj šesti rođendan , a o čemu je svoje fanove obavijestila Tamara Vučić , Prva dama Srbije.

Ona je na svom Instagram profilu objavla emotivnu poruku , koja je bila upućena njenom sinu jedincu . Veliki broj njenih pratilaca je u komentarima čestitalo Vukanu rođendan i poželili mu sve najbolje . U emotivnoj poruci koju je Tamara objavila svog sina Vukana je nazvala svojim suncem , mjeseco i zvijezdama , i šta god da napiše neće biti dovoljo da iskaže sva svoja osjećanja prema njemu , još od trenutka kada je saznala da ga nosi ispod srca.

 

 

Tamara je također objavila i foto analzu CTG snimka dok je bila u drugo stanju , kao i najnoviju fotografiju sa Vukanom , a to inače vrlo rijetko radi . Naime , Tamara se trudi da koliko god može privatnost svog sina drži što dalje od očiju javnosti , ali je to malo teško jer mu je otac ipak predsjednik Srbije.Vukanovo lice još uvijek nismo vidjeli , jer Tamara svaku fotografiju koju objavi , dječak bude okrenutog lica.

 

 

Preporučeno