Aleksandra Subotić je aktuelna učesnica rijalitija Zadruga i ona je jedna od glavnih favorita u rijalitiju za pobjedu. Naime, ponovo se pojavila slična priča sa Kijom Kockar s obzirom da je Aleksandra samohrana majka male kćerke.

Naime poznato je da je Aleksandra u rijaliti ušla sa svojim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem. On ju je prevario sa Anom Korać te se sada opet stvara ambijent po kojem će jedna ovrijeđena žena ponovo biti pobjednica rijalitija.

Aleksandra je bila diskvalifikovana iz rijalitija zbog fizičkog obračuna sa Minom Vrbaški. Vraćena je u rijaliti i trpila je uvrede od strane Davida.

Aleksandra Subotić je srpska starleta i model. Rođena je 1. listopada 1996. godine u Podgorici. Živi u Beogradu.

Njen otac je Karađorđe Subotić, a majka fitnes instruktorka Ljuba Pantović. Ima i mlađu sestru Goranu. Završila je Školu za negu lepote u Beogradu. Dok joj je majka 2013. godine bila u rijalitiju Farma, Aleksandra je zatrudnela sa njenim tadašnjim dečkom Aleksandrom Čabarkapom. Optužila je majku da ju je koristila da bi se promovisala u medijima i pričala je da ne želi da bude u kontaktu sa njom. Ipak je na to bila primorana jer je njen otac uhapšen zbog iznude, a otac njenog deteta je služio kaznu zbog dva pokušaja ubistva, iznude, razbojništva, paljevine i nedozvoljenog nošenja oružja.