U današnjem članku vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće muzičke scene koja još uvijek stoji na nogama, dok se svi sjećamo da je prije samo nekoliko godina zavladala kriza koju je prouzrokovala pandemija korona virusa. Ali danas se skoro pa sve vratilo u normalu, a većina naših estradnih ličnosti i po nekoliko dana ne dolaze kući jer skoro svaki dan imaju novi nastup u nekom gradu.

Jedan od naših najpoznatijih pjevača koji se dugi niz godina nalazi na našoj estradnoj sceni jeste Halid Bešlić za kojeg mnogi kažu da on od svog posla i nije dosta profitirao, ali ono što on posjeduje pokazuje ipak da je sasvim suprotno. Halid je svo zarađeni novac ulagao pametno, pa se njegov svaki dinar može vidjeti i što bi se reklo i opipati. O ovom pjevaču inače većina ima lijepo mišljenje, ali sada su se pojavile neke informacije u medijima koje bi njega itekako mogle poljuljati.

Svojoj porodici jako je posvećen, a na estradi on je prisutan preko četiri decenije, pa je novac koji je zaradio odlučio pametno da ulaže, pa je tako on otvorio svoje benzinske pumbe, stanove, apartmane, a ima čak i svoj motel. Jednom prilikom on je rekao kako nikako ne može da shvati akko njegove kolege koji zarađuju itekako dobar novac, na kraju potroše na izlaske, piće, ili kocku. On nikada ništa od toga nije radio i nije se razbacivao sa novcem, pa su ga tako mnogi prozvali i najvećom stipsom na estradi. Šta vi mislite o ovome?

Preporučeno