Ovih dana pored situacije sa Miloradom Dodikom, top vijest u cijeloj regiji jesu kukanja od strane estradnih zvijezda koje se žale kako jedva sastavljaju kraj sa krajem. Vlada Srbije i Aleksandar Vučić su im prije par dana po drugi puta uplatili po 3 minimalca u iznosu od 90.000 dinara. Međutim, opet imamo neke koji se žale, jer nisu dobili ništa ni prvi ni drugi puta. 

Dok oni koji su dobili kukaju kako im ne može biti ni 10.000 eura mjesečno i traže od države neko rješenje, da opet mogu da počnu sa radom. Najglasniji od njih bili su Đani, Dragana Mirković, Milica Todorović, dok je najskromniji bio Miroslav Ilić, koji je rekao da je njemu dovoljno i 3.000 eura da pregura mjesec, ali on ni od koga ništa ne traži jer je dovoljno uštedio za sve ove godine, tako da živi od svoje ušteđevine. 

To je izazvalo veliku gužvu na društvenim mrežama, gdje je izrevoltirani narod osuo paljbu po razmaženim folk zvijezdama. Poručili su im da prodaju svoje poršee i vile od par miliona eura, i neće biti zime za njih. Međutim, da nije kraj maskenbala, pokazuju i današnje izjave nekih političara koji su rekli da i oni previše rade, a prvi se oglasio Ivica Dačić, koji je rekao da je imao 7 sjednica u posljednjih mjesec dana. 

Tako su i narodnim poslanicima povećane plate, a kada su ga novinari upitali da nije možda malo pretjerano sa obzirom na cjelokupnu situaciju u ekonomiji, on je rekao da sa obzirom koliko rade, to uopšte nije začuđujuća stvar.

Preporučeno