Kako ste i sami zaključili, u nastavku se bavimo sa jednom temom, koja je potresla mnoge, a koja se odnosi na pokojnu pjevačicu Kseniju Pajčin, a riječl je o tome da je aktuelni učesnik Zadruge, Zvjezdan Slavnić pričao o njegovom poznanstvu sa pokojnom pjevačicom, pa se sada povodom cijele te priče oglasio i njen ujak.

Zvjezdan je između ostalog pričao sve o tome šta se desilo kobne noći, ali je pričao i o njegovom poznanstvu sa pokojnom pjevačicom, a on je rekao: “Majka je nakon toga upala u tešku depresiju i od tada se svi borimo sa tom bolešću. Kada smo bili klinci i kada smo pravili gluposti, svi smo bežali kod mene. Moja majka je bila drug i sve nas je štitila iako to možda nije trebalo. Jednom prilikom je rekla: ‘Lakše mi je kad ste kod mene, znam da ste na sigurnom’. Kada su se moji razvodili, jedino joj je bilo da ja ostanem sa njom. Kada se desila presuda, to ju je na neki način dokrajčilo”, pa je dodao:

“Jesam. Promenio sam tok svega što smo planirali. Tata je promenio planove da bi mi dolazio u posetu. Više puta sam mu govorio da sam dobro i da ne mora da dolazi, tada je bio u žiži interesovanja kada je u pitanju njegova profesija. Taj moj čin, promenio mu je tok života…”, rekao je on. Ostatak teksta pročitajte ovde.