Kada se saznalo da Jelena Karleuša neće više biti član žirija u najpoznatijem i najgledanijem muzičkom takmičenju u regiji, celi Balkan se apsolutno digao na noge. Još više su ljudi bili preneraženi kada su saznali da je na njeno mesto došla Ceca Ražnatović, i jednostavno društvene mreže su eksplodirale po ovom pitanju.

Medijski mag Saša Popović je verujemo ovo namerno uradio, jer je dobio jako veliki marketinški bum, pošto su svi pričali o Zvezdama granda. Špekulisalo se da je razlog razlaza između Jelene Karleuše i Saše Popovića visina honorara koji je ona tražila za ovu sezonu, jer je bila svessna da je ona možda i najbitniji faktor cele priče, pošto je ona skoro svaku emisiju dizala gledanost sa svojim nastupima u samom žiriju.

Jelena je na Instagramu svojim fanovima napisala da je napustila takmičenje zbog obaveza oko novog albuma koji treba da izda i svojim bivšim kolegama iz žirija je poželjela sreću u daljem radu. Sa druge strane. Cecin dolazak je izazvao jako velike kontroverze po ovom pitanju, a ostali članovi žirija su je dočekali na jako lep način i sa velikom dobrodošlicom.

Međutim mnogi smatraju i da će dolazak Cece Ražnatović jako uticati na to da takmičari iz Bosne i Hercegovine kojih je do sada bilo u velikom broju, dobro razmisle da li će se prijaviti za učešće u ovom programu. Svakako da je im najbolji primer Sadik Hasanović koji je zbog nacionalnih pitanja dobio zabranu ulaska u Srbiju. Ako još tome dodamo da je naajveći broj glasača upravo iz Boddsne i Hercegovine, onda je jako lako sabrati 2 i 2.

Preporučeno