Svi ljubitelji Zadruge itekako dobro znaju ko je Jovana Tomić Matora, kao i Sanja Stanković, te da su njih dvije najviše postale poznate kao prvi javni, rijaliti gej par, koji je svoju vezu i počeo u Zadruzi, a čini se da se sa Zadrugom sve i završava. Poznato je  da su njih dvije u posljednje vrijeme u veoma zategnutim odnosima. Sanja se već nekoliko puta oglasila u vezi njihove veze na društvenim mrežama,ali je izgleda ovaj put odlučila da stavi definitivno tačku na cijelu priču.

Tako se u prošlu nedjelju Sanja čula sa Matorom preko telefona, aonda je uslijedila velika svađa, a poslije svađe Matora je po Zadruzi iznosila sve detalje razgovora, pa je počela da iznosi i neke detalje iz njihove veze, a  to je nekako pogodilo Sanju pa je i ona poslala poruku preko Instagrama, a u njoj je rekla: ”Moj komentar na cijelu ovu situaciju. Znam da vi novinari radite svoj posao, ali ja ne želim da se više oglašavam povodom ove priče. Biću dostojanstvena. A Jovana neka pljuje po meni i neka se pere. Ja “prljav veš” ne želim da iznosim. Definitvno je kraj. ”

Sanja je još i dodala da ne zna da li joj se više zgadilo Matorino ponašanje prije ili poslije poziva, s obzirom koliko ju je pluvala i koliko je laži izgovorila u vezi nje, ali je odlučila da ona neće da se ponaša kao Matora i da je neće pljuvati, a i Matora da ju je voljela, kao što to govori, onda nikada ne bi na takav način govorila o njoj. sanja je otkrila da se nije pomirila sa bivšim dečkom, za razliku od Matore koja je uvijek zvala svoju bivšu kada god bi se njih dvije posvađale. Sanja je još i rekla da je Matora opsjednuta sa Đoganijima, i da su to shvatili, a Matora je znala da njoj to smeta i da nije željela da je vidi u blizini Lune, te da ju je posebno zaboljelo kada je Matora prišla i Anabeli iako zna kolike su imale probleme zbog nje. Posebno zamjera Matoroj što je u sve htjela da umiješa i njenu majku, ali sada je sam i nema nikoga i misli da je tako za nju najbolje.

 

 

 

Preporučeno