POZNATA SRBIJANSKA VODITELJICA DEA ĐURĐEVIĆ JE PRIJE 2 MJESECA OBAVLJAJUĆI SVOJE REDOVNE ZADATKE NA TERENU, IMALA JAKO NEZGODNU NESREĆU, KADA JU JE NA TROTOARU POKUPIO AUTOBUS, PRI ČEMU JOJ JE STRADALA RUKA. DOKTORI SU SE JAKO DUGO BORILI, DA BI NA KRAJU USPJELI DA JOJ SPASU RUKU. DEA JE PRIJE NEKI DAN PREMJEŠTENA IZ ODJELA INTENZIVNE NJEGE, NA ODJEL ORTOPEDIJE.

No, ono što sada preostaje jeste još jedna operacija ruke, sa kojom bi postigli to, da Dei ruka bude totalno funkcionalna. Najveću podršku joj daju njena majka, kao i vjerenik Robert koji je faktički uz nju 24 sata dnevno. Koliko je Dea Đurđević veliki borac, pokazuje i jučerašnji status kada je na Instagramu objavila jednu fotku, koja je zasigurno obradovala sve njene fanove i prijatelje.

Naime, njoj je u posjetu došao vlasnik Pink Televizije, Željko Mitrović, koji joj je došao pružiti podršku, a ovo bi sve moglo značiti da bi se Dea, vrlo skoro mogla vratiti na male ekrane. Ova fotka je upravo preplavila internet, a svi fanovi su mogli primjetiti jedan mali  detalj na njoj.

Taj detalj se baš vidi na Deinoj lijevoj ruci, lijepo se vidi lak na malom prstu, tako da je odlično što je Đurđevička ostala u pozitivnom duhu, pa se bavila malim ženskim “sitnicama”. Ovo svakako ohrabruje, jer po svemu sudeći, jako se bliži dan, kada bi popularnu Deu Đurđević ponovo mogli vidjeti na malim ekranima.

Inače, doktori napominju da je ona jako disciplinovana, i da se drži svih uputa koji joj oni nalože, tak oda sam oporavak ide jako dobrim putem.

Preporučeno
Loading..