Ukoliko ste izabrali nijansu 1 jako ste zadovoljni svojim životom a dobra vijest je da j u vašem životu sve dovoljno uravnoteženo tako da sve možete i dostići a prilagođeni ste u mjeri da sebi možete priuštiti da čak i rizikujete.

Nijansa broj 2 – tražite nešto novo, bilo da je to unuče, beba, kuče ili mače a ukoliko ne mošete to ostvariti u ovom trenutku onda nađite neku zanimaciju, hobi, biljke ili časove. Ako razmišljate da smršate vaša podvijest vas govori da ćete tim biti sretniji te pronađite nešto čim ćete poboljšati sebe i možda vam sada izgleda teško ali kad shvatite šta želite bit ćete sretniji.

Nijasna 3 – vi tražite oazu mira i samo vaš kutak a jako ste harmonična osoba i postoja jedna osba ili mjesto što vam ravnotežu narušuje. Ako ste svjesni o čemu se radi odstvanite to iz života i dobit ćete veselje i spokojstvo te će sve doći na svoje mjesto.

Nijansa 4 – stigli ste tu gdje jeste svojim teškim radom i podnijeli ste jako veliki žrtvu zdravstveno ili profesionalno te je vrijeme da počnete da cijenite i male stvari u životu te da pojednostavite pogled na život.