Do sada ste sigurno više puta videli u prodavnicama razne proizvode koji služe za razne stvari, ali ipak najbolje rešenje za vas je da se okrenete prirodi, jer je ona itekako zdrava i korisna za svakog čoveka. Tako da vam u nastavku donosimo i otkrivamo na koje načine možete da iskoristite jabukovo sirće,i to na jako puno načina ako ste kod svoje kuće.

Primera radi, cveće će vam biti dugotrajnije, samo je dovoljno da pomešate dve kašike jabukovog sirćeta, tri kašike šećera i oko jednu litru tole vode, vaše cveće stavite u ovu smesu i ono će da se preporodi. Ovaj trik ima da vam pomogne do te mere da će vaše cveće biti mnoo svežije i do nekoliko dana sigurno.

Čišćenje tepiha? Potrebno je da pomešate jednu kašiku deterdženta za suđe, jednu kašiku jabukovog sirćeta, dve čaše tole vode, a mešavina koja će vam sigurno pomoći da uklonite suhe mrlje, čak i od kafe i vina, tako da je sirće pravo rešenje za vas. Također, ovu smesu možete da koristite u perilici posuđa sa posebniim deterdžentom.

I na samom kraju, da li znate kako da sa jabukovim sirćetom se rešite suvišnog celulita? Samo je dovoljno da pomešate tri kašike sirćeta sa jednom kašikom ulja vitamina E. Smesu ćete zatim umasirati na vašu kožu i to 2 puta na dan, prve rezultate ćete već da vidite nakon nekih 15 dana.

Preporučeno