Darko Lazić je u posljednjih mjesec dana apsolutni hit u cijeloj regiji. Napokon se vratio na scenu, jači nego ikada, zaredao je sa nastupima. Sredio je svoj privatni život, sve mu napokon ide u životu, pa čak i zdravstveni bilten mu je nakon jako dugo vremena u dobroj ravni. Međutim, kako je rekao smršao je blizu 70 kilograma, i mnogi misle da je to malo i previše.

Prvo se pojavio prije par dana u ZaDRUZI, gdje je bio iza pleksigasa, pa se i nije najbolje mogao i vidjeti, Miljana Kulić je definitivno poludila kada je vidjela svoga idola od koga je dobila i poklon šešir u kojem je nastupala. Opet je Darko Lazić imao nastup u petak navečer u jednom beogradskom klubu, gdje su se gledaoci u živo mogli bukvalno iznenaditi koliko je spao Darko Lazić.

Još, na to sve je obukao crnu garderobu koja sužava, majica je bukvalno visila sa njega, i svi su se definitivno zabrinuli za njegovo zdravlje. Sada je opet izašla jedna jako zanimljiva priča iz njihove prošlosti, a tiče se upravo Miljane Kulčić, koja je u doba kada je Darko Lazić pjevao u Zvezdama Granda, bukvalno spopadala njegovu kuću u Brestačima. 

On je digao ogradu od 3 metra sa šiljcima, ali se ona jedan dan probila unutra, ali ju je dočekala Darkina baba, koja ju je poganjala sa metlom. Nastalo je hrvanje, a njegova baba se porezala pa je bilo puno krvi. Eto, vidite vi kakva je bila Miljana Kulić, i na šta je ona zapravo sve spremna. 

Preporučeno