Bogdan i Ceca Ražnatović su nedavno napunili godinu dana svoje veze, aa sve je iznenadila ova vest, jer u poslednjih 10 ak i više godina, Ceca nikaako nije pokazivala svoje mladiće u javnosti. I ako je imala nekoga, to je i više nego vešto krila, i zato je sve iznenadila fotka sa njihovog odmora na Jahorini, a kada su čuli da je mlađi od nje, punih 9 godina iznenađenju nije bilo kraja.

Tako je sada Ceca Ražnatović na snimanje emisije “Zvezde Granda” stigla skockana tip-top kao što smo od nje i navikli, i jednostavno je zasenila sa stajlingom sve svoje kolege. Bila je u elegantnom crvenom kompletu, nasmejana i raspoložena, a oko nje se odmah sjatila grupa novinara i fotoreportera, koji su tražili neku eksskluzivu.

Kako mnoge zanimaju detalji njene veze sa dečkom Bogdanom Srejovićem, pevačici su po svemu sudeći ovakva pitanja dosadila, te je odmah dala ironičan odgovor, a bilo je i onih koji nisu sskontali njen smisao za šalu. – Da li je sa Bogdanom sve okej? – pitao ju nje novinar. Ništa nije okej, katastrofa – odgovorila je Ceca nakon čega je brzo produžila na snimanje i nije želala dalje da priča na ovu temu. Šta vi mislite, koliko će njih dvoje uopšte da izdrže?

Preporučeno